Wie ben ik

Mijn naam is Hans Wijnen. Ik ben in 1965 geboren in Eindhoven en nog steeds woonachtig in deze regio. Op mijn 24e ben ik gestart als accountmanager nadat ik mijn technische HBO opleiding had afgerond. Later heb ik verschillende commerciële managementfuncties vervuld. Hierbij heb ik voornamelijk aandacht besteed aan de ontwikkeling van medewerkers en teams. Met een diversiteit aan bedrijven heb ik gewerkt: Van overheid tot industrie en van kleine MKB tot Multinationals.

In 2013 heb ik de beslissing genomen om mijn hart te volgen en te gaan voor mijn echte passie: Met mensen werken aan professioneel klantcontact. Het is mijn overtuiging dat resultaten verbeteren, door aandacht te besteden aan de manier waarop medewerkers of teams met elkaar samenwerken en communiceren. Met mijn ervaring en vaardigheden help ik graag verschillende bedrijven en instellingen

“Professioneel klantcontact als passie”.
Deze korte zin weerspiegelt precies waar mijn capaciteiten liggen en waar ik me goed bij voel. Het analyseren van de menselijke interactie en het toepassen en het begeleiden van de daaruit voortkomende verbeteracties, passen mij goed. Mijn bijdrage om daarmee zowel de persoonlijke ontwikkeling van het individu als het resultaat van de onderneming te verbeteren, is iets wat mij voldoening geeft en ik met passie doe.

25 jaar kennis en management-ervaring staan garant voor een heldere kijk op dit samenspel.
Het ontwikkelen en implementeren van klantgerichte afdelingen, maar ook het begeleiden van individuele medewerkers of teamontwikkeling, geven mij erg veel voldoening.
Graag werk ik in complexe organisaties “waar wat aan de hand is”. Mijn analytisch vermogen, pragmatische werkwijze en mijn doelgerichtheid komen dan het best tot zijn recht. In het belang van mijn opdrachtgevers schuw ik het niet zo nodig ook een kritische noot te kraken. Ik word door mijn omgeving gezien als een open en integere persoonlijkheid met een sterk “2-benen-op-de-grond” gehalte en een hoge klantgerichtheid.

Wil je weten wat klanten zeggen over mijn dienstverlening?

Share This